sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Nettisanataidekoulu Särmä etsii sinua, kirjoittaja

Kiinnostavatko mielikuvitusmaailmat toisinaan enemmän kuin todellisuus? Kun näet oudon hiipparin, alkaako päässäsi raksuttaa vuosisadan jännitystarina tai vampyyrikertomus? Haaveiletko salaa kirjailijaksi tulemisesta? Jos pidät kirjoittamisesta ja olet 12-17-vuotias, tämä saattaa olla elämäsi tilaisuus.
Mikä Särmä?
Särmä on nettisanataidekoulu, jossa tehdään kahden viikon välein vaihtuvia kirjoitustehtäviä. Aiheina muun muassa: taiteilijuus, fantasia, kauhuromantiikka, rock-lyriikka, ihmisten eriskummallisuus, kadut ja pakeneminen. Jokaisesta tekstisi saat henkilökohtaisen palautteen. Mukaan tullaksesi tarvitset vain hieman inspiraation siemeniä ja oman sähköpostiosoitteen. Osallistuminen tapahtuu omalta koneelta juuri sillä hetkellä, joka itsellesi parhaiten sopii.
Ilmoittautumisohjeet:
Lähetä viesti sähköpostiosoitteesen: sarmaposti@gmail.com. Viestiin sinun tulee kirjoittaa oma nimesi, ikäsi ja kotipaikkakuntasi. Voit myös kirjoittaa lyhyesti, miksi juuri sinä haluat mukaan Särmään. Toimi sukkelasti, sillä paikkoja on rajallinen määrä. Saat sanataideopelta vastauksen, jossa neuvotaan, kuinka saat käyttäjätunnuksen Särmän sivuille. Ilmoitumisaika alkaa 14.12.2010 ja päättyy 7.1.2011. Osallistuminen on maksutonta.
Särmä on Suomen sanataideopetuksen seuran kirjoittajakoulu, jonka toimintaa rahoittaa Suomen Valtion Lastenkulttuurijaosto.
Kysymyksiin vastaa sanataideohjaaja: Vilja Itkonen, sarmaposti(öt)gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti